Με σεβασμό στις απαιτήσεις του πελάτη & στη φροντίδα για το περιβάλλον!

ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ – ΧΤΙΣΙΜΟ

Τα μπετά είναι το σημαντικότερο σε μια οικοδομή!
 
Εδώ και αρκετά χρόνια, οι εργολάβοι οικοδομών Στέφανος, Χρίστος και Γιώργος Καρυοφυλλίδης, με έδρα τη Σύρο και με έμπειρο συνεργείο οικοδομών και συνεργατών, αναλαμβάνουν -με προσήλωση στην ολική ποιότητα- να προσφέρουν μοναδικές και εξαιρετικής ποιότητας οικοδομικές εργασίες: καλούπωμα – ξυλότυπος για κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετό) για βιομηχανικά κτήρια, μεζονέτες, μονοκατοικίες, μάντρες. Επίσης, αναλαμβάνουν ειδικές κατασκευές και μερεμέτια, εξυπηρετώντας εκτός από τη Σύρο και όλες τις Κυκλάδες.
Η μέθοδος που ακολουθούμε είναι ακριβής, με συγκεκριμένο χρονικό πρόγραμμα. Κοστολογούμε τα έργα εξαρχής και χρησιμοποιούμε τεχνολογίες που ξεχωρίζουν για την καινοτομία που προσφέρουν στα έξυπνα και λειτουργικά κτίρια.
 
ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ
Αναλαμβάνουμε εργασίες δρομικής τοιχοποιίας για εσωτερικά χωρίσματα, μπατική τοιχοποιία για τοίχους με πάχος 19 εκ. όσο ένα τούβλο, καθώς και το χτίσιμο στηθαίου ταράτσας και αυλών με τούβλα, κισηρόλιθους κ.λπ.
 
ΛΙΘΟΔΟΜΗ
Για να επιτύχουμε μία ποιοτική λιθοδομή χρειαζόμαστε αρκετό χρόνο και καλούς λιθοδόμους, που να γνωρίζουν τη δουλειά και να την αγαπούν. Πολύ σύντομα και περιγραφικά η δουλειά των λιθοδόμων αφορά το σωστό συνδυασμό πετρών από διάφορα μεγέθη, έτσι ώστε να πετυχαίνουμε το κλείδωμα μεταξύ τους και να κλείνουμε κάθε κενό που μπορεί να υπάρχει με το σωστό κονίαμα. Πολλές φορές βλέπουμε έναν τοίχο όμορφο που μπορεί να μας φαίνεται σωστός, αλλά δεν είναι και απαραίτητα γερός και ικανός να συγκρατήσει το βάρος ενός ολόκληρου ορόφου και να αντεπεξέλθει σωστά σε περίπτωση σεισμού. Το εσωτερικό μέρος είναι αυτό που πρέπει να έχει χτιστεί σωστά, χωρίς βιασύνες, με την απαραίτητη ποσότητα τσιμέντου, τη σωστή αναλογία στο κονίαμα, χωρίς κενά κ.ά. Στην Αφοί Καρυοφυλλίδη επιβλέπουμε βήμα-βήμα όλα αυτά τα στάδια του χτισίματος, για μεγαλύτερη ασφάλεια και γιατί πολλές είναι οι φορές που το αισθητικό αποτέλεσμα δεν προϋποθέτει πάντα και ποιότητα.