Με σεβασμό στις απαιτήσεις του πελάτη & στη φροντίδα για το περιβάλλον!

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ
Στην εταιρεία Αφοί Καρυοφυλλίδη αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση λιθόκτιστων διατηρητέων κτιρίων, με όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που επιβάλλεται.
Η διαδικασία της αποκατάστασης ενός δομικού μέρους αφορά στην επαναφορά των μηχανικών χαρακτηριστικών που είχε αρχικά, προτού επέλθουν οι βλάβες. Οι εργασίες στις οποίες προβαίνουμε αφορούν στην ολική και πλήρη αποκατάσταση της όποιας διατομής έχει υποστεί το σημείο, αλλά και στην επαναφορά της ακαμψίας αυτού. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε εξαρτώνται από το πόσο μεγάλη είναι η βλάβη που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Σε απλές περιπτώσεις, η επισκευή γίνεται με συγκόλληση των ρωγμών με εποξειδική ρητίνη κατάλληλων-συμβατών ηλεκτροχημικών και μηχανικών χαρακτηριστικών με το υφιστάμενο μέλος. Εάν, επιπλέον της ρηγμάτωσης, παρατηρείται επιφανειακή αποσάθρωση ή και αποφλοίωση του σκυροδέματος, χωρίς όμως την αποδιοργάνωση του πυρήνα του μέλους, η βλάβη αποκαθίσταται με χρήση επισκευαστικού κονιάματος και χρήση αναστολέα διάβρωσης. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ελεγχθεί η κατάσταση του οπλισμού του στοιχείου και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα αναστολής του φαινομένου της διάβρωσης.
 
ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ
Το επίχρισμα ή σοβάτισμα παρέχει προστασία και προϋποθέτει γερές βάσεις. Τα έτοιμα επιχρίσματα είναι ιδανικά, γιατί μας δίνουν ελευθερία στην επιλογή της υφής της επιφάνειας, καθώς και άριστη ποιότητα και αντοχή.
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Στον τομέα του ελαιοχρωματισμού, υπάρχουν απεριόριστες επιλογές και δυνατότητες σε συνδυασμούς και αποχρώσεις. Χρησιμοποιούμε σοβάδες και χρώματα οικολογικά τόσο για εξωτερικούς, όσο και για εσωτερικούς χώρους και ανθεκτικά υλικά, που προσφέρουν άριστη ποιότητα. Πραγματοποιούμε τις ακόλουθες εργασίες, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους:
  • Βάψιμο κατοικίας
  • Βάψιμο επαγγελματικών χώρων
  • Βάψιμο νεόδμητων κατασκευών
  • Βάψιμο σε συγκροτήματα κατοικιών
  • Εξυγίανση επιφανειών σε ξύλινα δάπεδα
  • Διακοσμήσεις τοίχων με ειδικές τεχνοτροπίες